vrouwenworkshop

Renée Verbrugge - relatietherapeut

Contact:
Tel. 06 – 49 68 38 42
info@reneeverbrugge.nl

“Renée heeft ons op haar eigen, sympathieke en respectvolle manier geholpen elkaar weer beter te begrijpen en gevoelens en gedachten bespreekbaar te maken waar wij samen vaak niet de woorden voor vonden. Dat heeft ons veel waardevolle inzichten opgeleverd over onszelf, de ander en de communicatie in onze relatie.”
(zie ervaringen)
Heb je nog vragen?
Hoor graag!  Groet,

Renée

 Vrouwenworkshop


Een levendige relatie met jezelf! Een weekend voor jou in een natuurrijke omgeving om contact te maken met je energie, je verlangens en je innerlijke kracht.

vrouwenworkshop

Conferentieoord in een prachtige omgeving, inspirerend programma!
Een weekend lang alle aandacht voor jou.

Het weekend Helemaal weg uit de dagelijkse beslommeringen. Geen werk, geen kinderen, geen sociale verplichtingen. Een weekend lang word je ondergedompeld in een boeiend en weldadig programma. Dit alles in een omgeving waar je volledig kunt ontspannen en opladen.

Voor wie? Voor vrouwen die (te) veel met de buitenwereld bezig zijn en (te) weinig contact hebben met hun binnenwereld. Je hebt het gevoel dat je leven aan je voorbij gaat, terwijl je toch erg druk bent. Je verlangt naar een gevoel van ‘thuis’ zijn in jezelf. Naar meer ontspanning en levendigheid en minder hard werken.

Wat kun je verwachten? Een boeiend en inspirerend programma met lichaamswerk en bewustzijnsoefeningen. Je gaat terug naar je eigen ritme, je stilte, je persoonlijke natuur. Je energie komt weer op gang en daarmee je levenslust. Je bloeit weer op. Met een ontspannen gemoed kijken we naar ons leven. Wat is er gaande op dit moment ? Wat gaat goed en wat zou je graag anders zien?

Wat levert het op? Het gevoel dat je weer contact hebt met je innerlijke waarheid en je vrouwelijke energie. Je kunt makkelijker keuzes maken en je weet waar je nee, en daarmee ook waar je JA tegen wilt zeggen vanuit ontspanning. Na de retraite heb je weer energie en aandacht voor wat werkelijk belangrijk voor je is en je durft daar voor te gaan staan.

Wanneer? Neem contact op met mij om te informeren naar de mogelijkheden:  06 49683842