over mij

Renée Verbrugge – relatietherapeut Amsterdam

Renée Verbrugge – relatietherapeut Amsterdam

Over mij


Mijn naam is Renée Verbrugge. Afgestudeerd in Psychosynthese en na de opleiding verder gestudeerd in genderpsychology (identiteit, seksuologie en ground) en EFT relatietherapie. Inmiddels ben ik alweer een tijd werkzaam als EFT relatietherapeut en psychosyntheticus.
Verder heb ik o.a. bijscholing gevolgd op het gebied van karakterstructuren, energie-en ademwerk, familieopstellingen.

 

Persoonlijke drijfveer
In relatie zijn is een fantastische context om jezelf tegen te komen: je angsten, verlangens en behoeften. In een relatie leer je de ander kennen, maar zeker ook jezelf.
Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelsleven en daarmee jezelf leren kennen, is voor mij een belangrijke drijfveer. Je bewust worden dat je een keuze hebt om anders te reageren. Daarmee wordt je een vrijer en levendiger mens en kun jij je talenten weer inzetten om anderen verder te helpen, op wat voor manier dan ook.
Als mensen hun gevoelsleven beter in beheer hebben dan worden negatieve gevoelens niet meer uitgeleefd in de relatie of in het bijzijn van onze kinderen. Ze kunnen dan opgroeien in een veilige omgeving. En dat heeft ook een uitwerking over generaties heen.